English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

ТВ серијал "Ти одлучи"

Оцена корисника:   / 0

Обавештење министра просвете Републике Србије, господина Младена Шарчевића, о ТВ серијалу "Ти одлучи", можете прочитати на линку.

Миодраговићеве веселе суботе у школској 2018/2019. години

Оцена корисника:   / 1

Програм Миодраговићевих веселих субота за школску 2018/2019. годину, можете преузњти на линку.

Дан школе, 8. октобар 2018. године

Оцена корисника:   / 2

Овогодишњи Дан школе обележили смо свечаном приредбом у просторијама Центра за образовање и културу ,,Божидарац 1947“. Тема приредбе била је ,,Музика из филма“. Одлични сценски наступи, игра, глума и песма наших ученика свима су измамили осмех и пробудили емоције. Дивни костими  украшавали су сцену. Посебно смо поносни на велики број ученика који су добили Захвалнице због пласмана на републичка такмичења.

Енергија, вода, отпад

Оцена корисника:   / 1

У петак, 27.09.2018. године, у периоду од 18:30 до 20 часова, у школском дворишту одржана је мултимедијална презентација на тему ,,Енергија, вода, отпад“.

Ово је друга у низу манифестација у оквиру програма ,,Учимо о одрживом развоју у школама Србије“ коју Фондација Дана у сарадњи са ГО Врачар организује на отвореним просторима града.

Суботом волимо информатику

Оцена корисника:   / 1

Школа и медији-Позната архитектонска здања и грађевине

Оцена корисника:   / 0

У оквиру активности Школа и медији, као саставног дела Развојног плана школе, за школску 2017/2018. годину, предвиђена је тема Позната архитекстонска здања и грађевине.

 

    На овој страници биће објављивани радови.

 

 

 

 

 

Четвртаци

Трећаци

Ученици трећег разреда су провели осам прелепих дана на рекреативној настави у Сокобањи.Боравак у природи, спортске активности, обилазак значајних споменика ,упознавање места и  дружење , остаће свима у лепом сећању.

У организацији учитељица, рекреативна настава је искоришћена за реализацију тематског дана. Сјајан спој лепог и корисног!

Ученици су  били у прилици да виде стара и нова здања и различите облике архитектуре.Низом задатака,цртежа и текстова тематски дан је обраћен  кроз све предмете на   занимљив и креативан начин.

Опширније: Школа и медији-Позната архитектонска здања и грађевине