English French

Ми на друштвеним мрежама

FacebookTwitterYoutube

Атом

Завршни испит
Otvorena Vrata
Распоред писаних провера
Школски календар
Списак уџбеника

Мала школа дигиталне фотографије

 

За заинтересоване ученике:

 

Програм ће се реализовати у тромесечном курсу по старостним групама који ће се одржавати суботом од 930 до 1130 у просторијама Основне школе "Јован Миодраговић" на Врачару у улици Војводе Драгомира бр. 1

 

Програм обухвата теоријски и практичан рад са децом, од упознавања са дигиталном опремом за снимање фотографија, фотографисање различитих тема као и дигиталну обраду снимљених фотографија и њихову припрему за излагање. Са полазницима ће радити инструктори Центра за фото таленте, Момир и Сара Драгићевић.

 

Сви полазници морају да имају дигитални фото апарат (није битно које врсте). На почетку програма полазници ће добити ЦД са скриптом и пратећом литературом која ће им помоћи у реализацији овог програма. На крају програма организоваће се изложба њихових радова на којој ће им бити подељене Дипломе о завршеној "Малој школи дигиталне фотографије".

 

Овај програм је бесплатан јер су инструктори Центра за фото таленте волонтери. Полазници сами сносе трошкове у износу од 900 динара за израду фотографија за завршну изложбу, као и за израду ЦД-а и Дипломе (4 фотографије 20x30cm = 600 динара, ЦД = 100 динара, Диплома = 200 динара). Ових 900 динара могу се плати у три месечне рате по 300 динара.

 

Сви заинтересовани полазници моћи ће да постану чланови Центра за фото таленте који је колективни члан Фото савеза Србије и да тако наставе са својим образовањем и дружењем и уз помоћ искуснијих чланова Центра крену у своју излагачку каријеру и стицање звања у Фото савезу Србије. Годишња чланарина Центра за фото таленте за 2012. годину износи 300 динара.

 

Уколико постоји интересовање полазника за аматерски филм и филмско стваралаштво биће ангажован и искусан инструктор из ове области г-дин Владимир Анђелковић.

 

Окупљање, упознавање и подела по старостним групам одржаће се у суботу 03.12.2011. у 930 у ОШ "Јован Миодраговић". Заинтересовани ученици могу се пријавити  директно Центру за фото таленте г-дину Браниславу Матијасу или разредном старешини.

 

Председник ЦФТ-а

 

Бранислав Матијас